به گزارش رویکرد کیش، حبیبی با بیان این که تدوین برنامه های راهبردی در حوزه تسریع و تسهیل گری در ارائه خدمات شایسته به عموم مراجعه کنندگان به عنوان یکی از ماموریت های مهم این شعبه به طور جد در دستور کار قرار گرفته، اظهار داشت: در سه ماهه نخست امسال مبلغ: ۱.۱۱۰.۷۳۵.۵۷۶.۰۶۴ریال تعهدات بلند مدت پرداخت شده است که از این میزان ۶۳ درصد نسبت به مدت زمان مشابه در سال ۱۴۰۲ افزایش داشته است.
رئیس شعبه تامین اجتماعی کیش ارائه بیش از ۷۰ نوع خدمت غیر حضوری در بستر اینترنت به آدرس: es.tamin.ir را یکی از تحولات مهم در حوزه ارائه خدمات، کاهش ایستایی مراجعه کنند و تسریع در فرایندهای اداری برشمرد و خاطر نشان کرد: ارائه این خدمات شامل سه بخش “بیمه شدگان،کارفرمایان، مستمری بگیران” است.
به گفته حبیب حبیبی، “در خواست بازرسی، مشاهده نسخه الکترونیک، ارسال لیست حق بیمه، درخواست تقسیط بدهی، مشاهده بازرسی و اعتراض به آن، درخواست بازنشستگی و…” در آدرس یاد شده به صورت برخط قابل دریافت می باشد.
رئیس شعبه تامین اجتماعی کیش، در رابطه با بهره مندی از ظرفیت های موجود در حوزه تکنولوژی های جدید که نقش مهمی می تواند در حوزه تسهیل گری ارائه خدمات داشته باشد، گفت: یکی از تحولات ایجاد شده دریافت لیست هوشمند می باشد که دارای مزایایی همچون عدم نیاز به مراجعه حضوری،کنترل عنوان شغل و دستمزد بیمه شده، افزایش سرعت و پرداخت لیست حق بیمه در هر زمان و مکان می باشد.
حبیب حبیبی درباره مشاغل سخت و زیان آور، بیان داشت: با توجه به شرایط محیطی، شرایط فیزیکی شغل، شرایط بیولوژیکی، تشعشعات، آلودگی صوتی و ذرات معلق موجود در هوا، دارای خطرات و زیانهای بیشتری نسبت به مشاغل عادی میباشند.
به گفته حبیبی: این مشاغل باید دارای ویژگی دیگری نیز باشند چرا که با استفاده از رعایت نکات ایمنی، وسایل و تجهیزات نمی توان مخاطرات و زیانهای آن شغل را حذف کرد.
رئیس شعبه تامین اجتماعی کیش، تاکید کرد: با توجه به این که مشاغل سخت و زیان آور دارای حق بیمه متفاوتی نسبت به مشاغل دیگر هستند؛ بیمه شده متقاضی مشاغل سخت و زیان آور باید با مراجعه به اداره کار و تکمیل فرم شماره یک، نسبت به ثبت درخواست خود اقدام کند.
حبیب حبیبی در ادامه سخنان خود تصریح کرد: در مشاغل عادی حق بیمه افراد ۳۰درصد میباشد؛ که ۷درصد سهم کارگر و ۲۳درصد سهم کافرما است؛ اما در مشاغل سخت و زیان آور کارفرما علاوه بر ۲۳درصد باید ۴درصد اضافهتر نیز پرداخت کند.
وی در پایان سخنان خود خاطر نشان کرد: برای این مبلغ اضافه پرداختی بابت حق بیمه مشاغل سخت و زیان آور، هر یک سال سابقه بیمه افراد شاغل در این مشاغل، ۱و نیم برابر محسوب میشود.