به گزارش رویکرد کیش، مهندس احمدی رئیس مرکز بهداشت کیش با بیان این که نظارتهای فراگیر در ایام ماه در دستور کار قرار گرفته است، گفت: با توجه به فرارسیدن ایام محرم و به منظور حفظ و ارتقاء سطح سلامت عزاداران و پیشگیری از بروز بیماری های مرتبط با آب و غذا، نظارت بر رعایت موازین بهداشت فردی و محیطی در مساجد، حسینیه ها، موکب ها و به ویژه نظارت بر تهیه و توزیع نذورات در مراسم عزاداری طبق دستورالعمل های بهداشت محیط از سوی کارشناسان این مرکز در دستور کار قرار گرفته است.
رئیس مرکز بهداشت کیش، اظهار داشت: با توجه به برگزاری مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان در ایام محرم و صفر؛ مدیریت کنترلی و پیشگیری بهویژه کنترل عوامل محیطی در راستای حفظ و ارتقاء سطح سلامت عزاداران مورد اهتمام ویژه قرار گرفته است.
احمدی ادامه تصریح کرد: کنترل و بازرسی بهداشت محیطی از تمام مراکز تهیه، تولید، عرضه و فروش مواد غذایی با اولویت رعایت بهداشت فردی و بهداشت مواد غذایی به صورت مستمر انجام خواهد شد.
به گفته احمدی، کارشناسان نکات بهداشتی در خصوص رعایت بهداشت مواد غذایی و طبخ، آماده سازی و توزیع نذورات را به مسئولان هیئتهای مذهبی آموزش میدهند.
وی، افزود: نظارت و کنترل آب استفاده شده در هیئتها و تکایا و نظارت بر مواد اولیه شامل نمک، روغن و دیگر اقلام مصرفی با استفاده از تجهیزات سیار از مهمترین اقدامات کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت کیش است.
رئیس مرکز بهداشت کیش گفت: ساکنان و گردشگران میتوانند گزارشهای خود را در خصوص مسائل بهداشتی با شماره تلفنهای ۴۴۴۲۳۳۱۱ در ساعت اداری و شماره تماس ۰۹۳۴۷۶۹۰۱۹۹ و یا سامانه ۱۹۰ به کارشناسان مرکز بهداشت کیش انتقال دهند.