به گزارش رویکرد کیش، اسدالله احمدی، بابیان این که کارشناسان بهداشت محیط کیش در ۶ ماهه نخست امسال از ۱۵۰۴ اماکن عمومی بازدید کردند، گفت: در این بازه زمانی بازرسان بهداشت ۱۳۴ مورد نمونه برداری میکربی و شیمیایی از آب، ۱۱۲ مورد نمونه برداری از مواد غذایی، ۱۶۱۳ مورد کلر سنجی ،۲۶۰ صدور صلاحیت بهداشتی و ۶۵ مورد اخطار بهداشتی صادر شده را گزارش کردند.
وی افزود: در این بازدیدها، ضمن آموزش و تذکرهای لازم به متصدیان ،۳و احد صنفی متخلف نیز پلمپ و مقدار ۱۵ هزار و ۸۱۷ کیلو مواد غذایی و آرایشی بهداشتی تاریخ گذشته جمعآوری و معدوم شد.
رئیس مرکز بهداشت عنوان کرد: با توجه به اهمیت نظارت بهداشتی در مراحل تولید و عرضه مواد غذایی و در راستای ارتقا سطح سلامت مصرفکنندگان، با استفاده از تجهیزات قابل حمل کنترل مواد غذایی، به کنترل سلامت غذایی ۷ هزار و ۸۲۹ مورد در کیش اقدام کردند.
وی بیان کرد: طی ۶ ماه گذشته در خصوص رسیدگی به شکایات واصله (مواد غذایی، فاضلاب، پسماند، آب و …) تعداد ۲۶۳ شکایت دریافت شد که پس از دریافت، از محل مورد شکایت بازدید و در زمان مقرر اقدام و نتیجه در سامانه ثبت شد.
اسدالله احمدی با معرفی سامانه ۱۹۰ که به صورت شبانه روزی پاسخگوی مردم است، گفت: بیشترین تماسها مربوط به رعایت نکردن بهداشت فردی و استفاده از مواد غذایی غیر بهداشتی است.
وی درباره اخطارهای بازرسان بهداشتی به متخلفان، توضیح داد: با هرگونه اقدام مبنی بر تهدید سلامت مردم، برخورد قانونی میشود و هدف این است که هیچ محصولی به سلامت مردم آسیب نرساند، در این راستا دریافت و رسیدگی به شکایتهای مردمی از طریق تلفنهای ۴۴۴۲۳۳۱۱، ۰۹۳۴۷۶۹۰۱۹۹و سامانه ۱۹۰ امکان پذیر است.
احمدی گفت: شکایت مردم از واحدهای صنفی به صورت تلفنی، کتبی، حضوری و ثبت در سامانه انجام میشود.
وی در پایان افزود: در راستای عملکرد بهداشت حرفهای مرکز بهداشت نیز، تعداد ۱۲۲ بازدید، شامل انجام بازرسیهای دورهای از محیطهای کاری، بررسی رعایت استانداردهای ایمنی و بهداشت، پاسخگویی به گزارشهای حوادث و بیماریهای شغلی انجام شده است
احمدی گفت: در راستای ارتقای آگاهی کارگران در زمینه ایمنی و بهداشت، تعداد ۳۳۴۱ شاغل توسط بازرسان بهداشت حرفهای آموزش دیدند.