به گزارش رویکرد کیش، فاطمیان پور با اشاره بر اهمیت هویت دینی و سبک زندگی ایرانی اسلامی در جزیره کیش،گفت: باید بر یک شعار، محتوا و محور تمرکز داشته ایم و همه فعالیت ها در راستای شعار و محتوای تبیین شده طراحی و اجرا شود.
وی با بیان این که برای انتقال پیام تاثیرگذار در برگزاری رویدادهای فرهنگی باید بر سه رکن اساسی”محتوا، قالب و مخاطب” اهتمام ویژه داشت، افزود: شناخت جامعه هدف لازمه طراحی همه جانبه و برنامه ریزی مدون در این حوزه فرهنگی از اولویت های نخست کاری ما است.
سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش، اظهار داشت: رویدادهایی که بر اساس برنامه مدون در جزیره کیش برگزار می شود به طور حتم حوزه فرهنگ جزیره و یا ارتقاء نشان زیبای کیش را به دنبال خواهد داشت.
سید علیرضا فاطمیان پور در رابطه با پاسداشت جایگاه ویژه خانواده در سطح کشور و دنیا، بیان داشت: بیشتر معضلات و مشکلات و نا هنجاری ها با توجه به حوزه خانواده حل می شود از این رو باید این موضوع مورد توجه قرار گیرد.
به گفته فاطمیان پور، در این زمینه از ظرفیت هنر و هنرمندان جزیره کیش بهره لازم را خواهیم برد و با تولید محتوا زمینه ارتباط دو سویه و گفتمان با نسل جدید از طریق زبان روز فراهم می شود و در این میان هنر می تواند بهترین روش برای انتقال مفاهیم درست به نسل جدید باشد و نیاز است هنرمندان در این حوزه قلم بزنند.
فاطمیان پور با بیان این که “رویداد کیش بهشت خانواده” در سه حوزه”عکس، پوستر و فیلم ۱۰۰ ثانیه” طراحی شده است، گفت: تلاش کردیم سطح طراحی پوستر این جشنواره فرهنگی در قالب یک رویداد ملی باشد که در سطح کشور دیده شود تا تمام هنرمندان کشور در این رویداد بزرگ فرهنگی مشارکت داشته باشند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برنامه ریزی های لازم برای برگزاری رویدادهای فرهنگی در طول سال، خاطر نشان کرد: اختتامیه هر رویداد هنری همچون “کیش بهشت خانواده” در قالب دیگر حوزه هنری برگزار خواهیم کرد و این رویدادها به صورت پیوسته در طول سال در دستور کار قرار خواهد گرفت.
سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش، رفتارهای فرهنگی و اجتماعی را از نگاه صاحب نظران حوزه فرهنگی کشور مثبت ارزیابی کرد و افزود:رفتار ترافیکی مناسب و منحصربفرد در سطح شهر و همچنین از نظر محیط زیستی و ایجاد یک فضای دلچسب در کنار سواحل کیش و … حاصل تلاش گذشتگان در این منطقه قابل تقدیر می باشد.
فاطمیان پور، تصریح کرد: فرهنگ مناسب جزیره یکی از جذابیت های بالای کیش است و اگر طراحی هوشمندانه ای نداشته باشیم فرهنگ این منطقه دچار آسیب می شود از این رو با تدوین طرحی به نام صدف که در آن “کیش بام و کیش مهر” پیش بینی شده است؛ از مشارکت عمومی استفاده می کنیم تا فضای خوب، امن و بهشت خانواده برای کیشوندان فراهم شود.
مهدی خانعلی زاده سرپرست مدیریت روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش از دیگر سخنرانان این رویداد فرهنگی بود که با اشاره به برگزاری جشنواره “کیش بهشت خانواده”، گفت: آن چیزی که از کیش به صورت واقعی وجود دارد و به صورت غیر واقعی در فضای رسانه ای کشور باز نشر داده می شود باید تغییر داده شود و واقعیت ها را به عموم مردم انتقال دهیم.
به گفته خانعلی زاده نقش مهم رسانه ها در انتقال امنیت جامعه کیش به عنوان بهشت خانواده حائز اهمیت است و اظهار داشت: طراحی های این جشنواره با محوریت به تصویر کشیدن آرامش و امنیت کیش در سواحل زیبای خلیج فارس و بهره مندی خانواده ها از جاذبه های طبیعی این منطقه در دستور کار قرار گرفته است.
خانعلی زاده در تکمیل سخنان خود با تاکید بر بازیابی خاطرات مردم از کیش که به عنوان جزیره بهشت خانواده ها و قطب گردشگری ایران اسلامی شناخته شده است تحقق یافتن این مهم مستلزم کمک همگانی می باشد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود هدف از برگزاری نشست خبری با اصحاب رسانه محلی و ملی و برگزاری نشست خبری دیگر در دفتر تهران را بیانگر اهمیت جایگاه رسانه در جامعه هدف عنوان کرد و گفت: نقش مهم اعضای سیاست گذار و دبیران این رویداد فرهنگی درکنار رسانه ها معنا پیدا می کند.
گزارش: از حبیب حمزه