به گزارش رویکرد کیش به نقل از ایرنا، اسدلله احمدی در گفت و گو با اصحاب رسانه اظهار کرد: پدیده افزایش گرمایی زمین به افزایش بیماریهایی مانند تب دنگ منجر میشود؛ به ویژه در کیش که منطقهای گرمسیر و شرجی محسوب میشود باید پیشگیریهای لازم در این مورد انجام شود.
وی با بیان این که پشه آئدس در هر مرحله تخم ریزی بیش از یکصد تخم تولید می کند، افزود: در صورتی که حتی نیمی از این تعداد تخم ماده باشند آنها نیز هر کدام امکان تولید یکصد تخم را دارند که در نهایت میزان تولید مثل بالایی را شامل میشود.
رییس مرکز بهداشت کیش با اشاره به راه کارهای ساده جهت جلوگیری از گسترش این پشه در محیط، بیان کرد: سینی یا سطل زیر کولر، لاستیکهای مستعمل و بلا استفاده، قایقهای مستعمل و بلا استفاده، منبعهای آب، ظروف آب پرندگان و زیر گلدانی چند محل مساعد رشد و تخم گذاری این پشه آلوده به ویروس هستند که از بین بردن و جمع آوری این ظروف و خالی کردن مکرر آب آنها باعث میشود پشه نتواند رشد و تکثیر پیدا کند و از بین میرود.
احمدی در ادامه بر انجام فرآیندهایی همچون مراقبت های سلامت، غربالگری و پیشگیری تاکید کرد و ادامه داد: این فرآیندهای ساده نتایج مهم، بزرگ و ارزشمندی چون جلوگیری از بیماریهای واگیر دار، اپیدمیها، کاهش مرگ و میر کودکان، طول عمر و سلامت جامعه را به همراه داشته است.
وی همچنین به استفاده بی رویه و بدون تجویز پزشک دارو به ویژه آنتی بیوتیکها هشدار داد و افزود: مصرف بی رویه و سرخود این داروها موجب مقاوم شدن باکتریها میشود که نتیجه درمانها را به شدت مورد تاثیر و کاهش میدهد.