به گزارش رویکرد کیش، دبیرکل اکو طرح “پایتخت گردشگری” را یکی از گامهای بسیار مهم در مسیرارتقای جایگاه جهانی کشورهای عضو اکو دانست و اظهار داشت: تاکنون شهرهایی چون دوشنبه، ساری، اردبیل، شهر سبز و ارزوروم این عنوان را دریافت کردهاند و سال آینده شوشا در آذربایجان میزبان این عنوان خواهد بود.
وی، بیان داشت: در نشست اخیر وزرا، همچنین سه شهر دیگر—لاهور، مرو و کاراکول—برای سالهای ۲۰۲۷ تا ۲۰۲۹ به عنوان پایتخت گردشگری اکو انتخاب شدند.
اسد مجید خان همچنین بر تقویت نقش بخش خصوصی تاکید کرد وافزود: شبکه تورگردانان اکو که از سال ۲۰۲۲ فعال است، اکنون بستری برای گفتوگوی مستمر میان فعالان این حوزه ایجاد کرده است.
به گفته اسد مجیدخان، نخستین مجمع آن در سال گذشته در باکو برگزار شد و همکاریهای خوبی به دنبال داشت و همچنین تنوعبخشی به محصولات گردشگری نیز از اولویتهای ما می باشد.
وی، خاطر نشان کرد: از گردشگری سلامت و مذهبی گرفته تا گردشگری ماجراجویانه و تجاری تحت عنوان سومین کنفرانس گردشگری سلامت اکو در همدان برگزار خواهد شد.
وی درادامه با اشاره به دو بحث آموزش و توسعه منابع انسانی تصریح کرد: شبکه آموزش گردشگری اکو با هدف تبادل علمی، پژوهش مشترک و شناخت متقابل مدارک آموزشی شکل گرفته و نقش مؤثری در تربیت نیروی انسانی ماهر ایفا میکند.
اسد مجید خان در پایان با بیان اینکه توسعه زیرساختها و تسهیل سفر بین کشورها از موضوعات بسیار مهم است گفت: ما در حال طراحی چشمانداز جدید ۲۰۳۵ هستیم تا این تلاشها را در قالب یک راهبرد جامع ادامه دهیم.
این سمپوزیوم نشاندهنده اراده مشترک ما برای رشد صنعت گردشگری در منطقه است.
طی دو روز آینده، با برگزاری نشستهای آموزشی و جلسات B2B، فرصتی مناسب برای تبادل دانش، تجربه و سرمایهگذاری فراهم شده است و این اقدامات نهتنها به توسعه گردشگری ایران کمک کرده، بلکه در مسیر شکوفایی گردشگری منطقه اکو نیز نقش مهمی ایفا می کند.
گفتنی است سمپوزیم بازار گردشگری کشورهای عضو اکو با برگزاری نشست های تخصصی به مدت دو روز درجزیره کیش ادامه دارد