به گزارش رویکرد کیش،حبیب حمزهء در یادداشتی نوشت: کارکنانی که بیشتر زمان با کیفیت خود را به کار اختصاص میدهند، زمانی که برای تحکیم بنیان خانواده باید متمرکز شود در محل کار سپری میشود.
پدرخانوادهای که به دلیل ساعت کاری”۸صبح تا ۱۶″مجبور به حضور در محل کار میباشد و به خاطر نبود فرصت کافی، زمانهای ارزشمند روزانه مثل “وقت ناهار”را با خانواده سپری نمیکند، میتواند تاثیرات عمیقی بر ساختار و عملکرد خانواده داشته باشد. صرف ناهار زمان مهمی برای ارتباطات خانوادگی است که در آن اعضایخانواده میتواند تجربههای روزانه خود را به اشتراک بگذارد و به تقویت روابط عاطفی خانوادگی بپردازند.
رویکردهای اصلاحی به حوزه ساعتکاریکارکنان شاغل در جزیره کیش از اهمیت ویژهای برخوردار میباشد و همانند سالهای نه چندان دورکه ساعت کار ادارات جزیرهکیش از ۷وسی دقیقه تا ۱۴بود و خانوادهها بیشتر فرصت در کنار هم بودن را تجربه میکردند به فراموشی سپرده شده است، این نگاه ویژه و خاص نه تنها به بهبود کیفیت زندگی خانوادهها منجر میشد بلکه تاثیرات مثبتزیادی بر جامعه و محیط کار نیز خواهد داشت.
توجه به این موضوع از سوی کارفرمایان در جزیره کیش ضمن این که بر تقویت جامعه سالم، شاد و افزایش بهرهوری آنان تاثیرگذار است؛ بر روند ارتباطات اجتماعی نیز موثر میباشد.
حوزه منابع انسانی هر مجموعهای میتواند با مدیریت صحیح و کارشناسی شده نقش بسزا و هدفمندی در بخش کارکنان و خانوادههایشان داشته باشد؛ چرا که خانواده شاد؛ جامعه سالم را رقم میزند.
عدم حضور منظم و کافی پدر در کنار خانواده میتواند به ضعف در ارتباطات و کاهش همبستگی خانوادگی منجر شود از این رو باید شاخصهای مهمی که در مطالعات جامعه شناسی به آن پرداخته شده است در حوزه منابع انسانی مورد توجه ویژه قرار بگیرد همانطوری که جزیرهکیش همیشه به عنوان یک منطقه الگو و پایلوت برای اجرای طرحهای مهم در سطح کشور نقش آفرینی میکند باید در حوزه منابعانسانی نیز نقش محوری داشته باشد.