به گزارش رویکرد کیش، این راوی در گفتگوی اختصاصی با رویکرد کیش از اهمیت رشته ورزشی خود و مبارزه با بیماری که فرایند سخت درمانی را پشت سر گذاشته صحبت میکند و اعتقاد بر این دارد که ورزش فقط ابزاری برای سلامتی نیست، بلکه میتواند راهی برای احیای امید و معنا در زندگی باشد.
او با رفتارش قصد دارد نوع نگاه اطرافیان و دوستان خود را تغییر دهد؛ تلاش برای باز پس گیری کنترل زندگی و نشان دادن قدرت اراده؛ نوعی از “استراتژی مقاومتی” که به افراد کمک میکند احساس تسلط بر شرایط را بازیابند.
تاثیر عشق و انگیزه درانتخاب رشته ورزشی و لذت بردن از لحظههای ارزشمند زندگی، محرک اصلی راوی در ورود به این مسیر بوده است. این موضوع به اهمیت ارتباط عاطفی با فعالیت ها و تاثیر آن در مسیرهای پر پیچ و خم زندگی اشاره دارد.
سرطان بهعنوان یک بحران وجودی زندگی هر فرد و حتی اطرافیانش را بهطور اساسی تغییر میدهد. شوک اولیه یکی از مراحل طبیعی مواجهه با تشخیص بیماری است و این موضوع در بیان آن کاملاً برجسته است و در این میان واکنشهای اطرافیان همراه با همدردی و ترحم است و میتواند بسیار متناقض وحتی آسیبرسان باشد.
در این گفتگویی که با ایشان داشتیم چنین عنوان میکند که به جای پذیرش حس ترحم، تلاش میکند با رفتارش نوع نگاه اطرافیان و دوستان خود را تغییر دهد؛ تلاش برای بازپسگیری کنترل زندگی و صحبت از قدرت اراده که میتواند تسلط بر شرایط را بازیابند.
با توجه به این که جراحی، شیمیدرمانی و ریکاوری فیزیکی؛چالشهای بزرگی برای بدن و ذهن هستند. او به مشکلاتی مانند”ضعف، عدم تعادل ونیاز به بازیابی مهارتهای فیزیکی”اشاره میکند که نشان از میزان تأثیرگذاری سرطان و درمان آن دارد. این بخش از روایت تأکید میکند که درمان سرطان فراتر از مراقبتهای پزشکی به تغییرات عمیق در سبک زندگی و فعالیتهای روزانه نیاز دارد.
به گفته ایشان، آغاز یک سفر ورزشی بهعنوان تمرینی با فشار کم و مناسب برای بازتوانی نقش موثری دارد اما به تدریج به وسیلهای برای بازگشت به زندگی فعال و حتی هویتسازی تبدیل میشود.این تحول نشان میدهد که فعالیتهای جسمانی و ورزشی میتوانند در درمان نه تنها بدن، بلکه ذهن نیز اثرگذار باشند.
او به ضعف اولیه در کنترل ابزارهای ورزشی و تعادل اشاره میکند، اما با تمرین و اراده این موانع را پشت سر گذاشته است. این نکته، نقطه برجستهای از تحول شخصی ایشان را در بحران پیش رو نشان میدهد که به تدریج با تمرین و ممارست و سفر ورزشی: اکتشاف و تعامل با جهان و دیگران را تجربه می کند.
تجربه سفر به مناطق کمتر شناختهشده مانند ساحل درک، گواه رغبت راوی برای خروج از حاشیه امنیت و کشف چیزهای نو میباشد.
مسیرهایی مانند جاده بندرعباس به میناب بهعنوان خطرناکترین مسیر نشان میدهد که مدیریت خطر و آمادگی قبلی، بخش مهمی از سفرهای ورزشی است.در حالی که سفر گروهی امنتر است، اما این کیشوند ورزشکار تجربههای خاص خود در سفرهای تکی را نیز ارزشمند میداند. این نکته برجسته میکند که رشد فردی و یادگیری از طریق تجربههای شخصی نیز میتواند مؤثر باشد.
ایشان، تأکید میکند که مهمترین اصل در مواجهه با چالش بزرگی مانند سرطان، پذیرش شرایط و سازگار شدن با آن است. این پیام یکی از اصول اساسی روانشناسی مثبتنگر است.
او بارها به اهمیت لذت بردن از لحظهها اشاره میکند. این نگرش نشان میدهد که حتی در شرایط سخت، میتوان به دنبال معانی عمیقتری بود؛ ابزار ورزشی تحت اختیارش که بهعنوان یک سبک سفر کمهزینه است، جایگزین خوبی برای سفرهای معمول میباشد. این پیام به تاکید بر سادهزیستی و استفاده بهینه از منابع اشاره دارد.
وی، با اعتقادی راسخ بر سه اصل”امید به بهبود و بازسازی زندگی، اراده برای غلبه بر موانع و شکستهای جسمانی و روانیو رشد فردی از طریق تعامل با جهان، ورزش و تجربههای تازه” با عبور از مرحله بحران، نه تنها سلامتی جسمانی خود را بازمییابد، بلکه به شکلی از تحول روحی و ذهنی نیز دست پیدا میکند که او را به فردی قویتر و آگاهتر تبدیل میکند.
این روایت نشاندهنده قدرت اراده انسانی در مواجهه با چالشهای بزرگ است. تأکید بر مبارزه با موانع، پیگیری فعالیتهای مورد علاقه و بهرهگیری از فرصتهای کوچک زندگی برای ایجاد معنا و انگیزه؛ بارزترین نقاط قوت این داستان تامل برانگیز است.