سه‌برابری پخت نان؛ شاخص جدید رشد گردشگری کیش

روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش یکی از شاخص های جدید افزایش ورود گردشگران در 28 امین جشنواره تابستانی به جزیره را پخت سه برابر نان در نانوایی‌ها و شیرینی پزی های سطح جزیره عنوان کرد.

به گزارش رویکرد کیش، روابط عمومی سازمان در گزرارشی عنوان کرد: افزایش ورود گردشگران در شهریورماه امسال؛ پخت و عرضه نان در نانوایی‌ها و شیرینی پزی های سطح جزیره حدود سه برابر شده است این افزایش مصرف، همزمان با آغاز جشنواره تابستانی از ۲۰ مرداد و ورود گسترده گردشگران رقم خورد و تا پایان شهریور ادامه داشت.

برای تأمین این نیاز، با هماهنگی استان سهمیه آرد فوق‌العاده به جزیره کیش اختصاص یافت تا نانوایی‌ها و هتل‌ها پاسخگوی تقاضای گردشگران در ایام اوج سفر باشند.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://rooykardkish.ir/?p=15658

رویکرد کیش

رویکرد کیش

رسانه مردمی رویکرد کیش با نگاهی عدالت محور در راستای تقویت و ارتقاء سطح سواد رسانه ای و تعامل دو سویه با ساکنان کیش حرکت می کند.

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: